vrijdag 9 februari 2018

Het is bijna zover!


 Nog één klein weekje en dan draait de Handwerkbeurs in Zwolle al volop. We zijn druk met de voorbereidingen en we hebben er allemaal heel veel zin in. Je vindt ons in de Diezehal, stand nummer 242. Lekker dicht bij het restaurant, dus je kunt met je aankopen even heerlijk uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee. En natuurlijk hebben we leuke aanbiedingen, dus kom gezellig even langs!

Naast alle voorbereidingen gaan ook de bee's en workshops gewoon door in ons atelier. Hieronder een foto-impressie van wat er zoal gebeurt:


Hieronder zijn we druk bezig met het dubbelen van de quilt van Mien. Dat doen we ook in ons atelier, Met een paar man (vrouw)  gaan we dan een ochtend of middag aan de slag met het doorrijgen van een quilt met altijd een dankbare quiltster als eindresultaat. Ik hoop dat ik de volgende keer deze quilt van de goede kant kan laten zien want dat is de moeite waard en zeker als je bedenkt dat Mien deze met heel veel inspanning heeft gemaakt, petje af! Wij waren ook aanwezig bij de presentatie van Tula Pink bij Rhinetex. Het was een zeer inspirerende middag. Tula vertelde veel, o.a. over hoe zij haar stoffen ontwerpt. We hebben genoten van de middag!


Wat we ook meenemen naar Zwolle: de quilt From the Heart van The Quilt Company. We hebben er enkele pakketten van gemaakt met stoffen uit onze winkel en al zeggen we het zelf, hij is léuk geworden. Erg leuk. En loop je nu op de beurs in Zwolle en je ziet ons niet direct? Probeer dan de kransen te vinden, daar hebben we er een heleboel van gemaakt en ze zullen onze stand opvrolijken. 


Dus hopelijk tot ziens op de Handwerkbeurs, voor nu wensen wij iedereen een fijn weekend!

Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...