vrijdag 23 maart 2018

Voorstel-rondje

We zijn nu bijna een jaar bezig met blog-verhaaltjes schrijven en we zijn er achter gekomen dat er soms verwarring bestaat over "wie is wie" bij Quiltatelier Iriscreatief. Dus we gaan een voorstel-rondje doen van ons team. En omdat ik de blogverhaaltjes schrijf, mag ik met mezelf beginnen. Ik ben Conny, en ik ben als vrijwilligster op de vrijdag bij Desiree in het atelier. Die vrijdagen verlopen altijd heel gezellig; soms is er een bee, soms een workshop en tussendoor komen er klanten binnenwandelen om lekker rond te neuzen in onze winkel. De meeste klanten gaan niet de deur uit zonder gezellig koffie of thee te hebben gedronken aan onze stamtafel! 

Hieronder zie je mijn "Marie Suarez" quilt, mijn laatste "affo". Ik vond het een erg leuke quilt om te maken, afwisselend patchen en stitchen. En zoals de meesten van ons, ben ik met 1000-en-één dingen tegelijk bezig, momenteel zijn het vooral quilts voor de kleinkinderen. 

De volgende keer zal iemand anders van ons team zich voorstellen. 

Maar oh oh oh, wat moet je soms als blogschrijfster over veel zelfbeheersing beschikken! Jullie hebben geen idee wat hier allemaal de revue passeert aan mooi, mooier en mooist. Neem nou de quilt "Remember When" van de ontwerpster Libby Richardson. Een groepje dames gaat er zaterdag 21 april mee aan de slag (het is een block of the 2 months project) en ik ga er met mijn neus bovenop zitten. En vanmorgen kwam Anne-Margreth de winkel binnenstappen met een tas vol pronkstukken, de één nog mooier dan de ander.


Deze rand komt nog om de grote quilt hierboven. 
Ook de top van "Regent Park" is af, hopelijk kunnen jullie de kleuren goed zien want die zijn prachtig.
Op tafel staat een mooi voorjaarsstuk, gemaakt door Desiree.  Ik hoop dat de poes het intact laat want soms gaat ze er naast zitten met een blik van "ik duik er bovenop".We wensen iedereen een fijn weekend, de temperaturen gaan een beetje stijgen en hopelijk blijven de buien weg, we hebben zin in een zonnetje!

Fijn weekend,
Team Iriscreatief

a quilt will warm your body and comfort your soul3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik mis alleen nog het gezicht bij de voorstelronde 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hermie, we hebben zúlke bescheiden teamleden, die willen niet allemaal op de foto ��

    BeantwoordenVerwijderen

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...