vrijdag 23 februari 2018

Stil.......

Ja, we zijn er even stil van. In de eerste plaats omdat we héél veel gekletst hebben op de Handwerkbeurs. En in de tweede plaats omdat we zoveel complimentjes hebben gehoord en daar werden we natuurlijk heel erg blij van! Het was ook een enorm gezellige beurs, leuke mensen ontmoet in en rondom onze stand en we kijken al uit naar volgend jaar. Het was bij vlagen ontzettend druk en we hopen dat we iedereen naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Afijn, kijk maar even naar de foto's


Veel bewondering was er ook voor de quilt "Restaurant", naar het patroon van Marie Suarez. 


 Tot onze verrassing kwam er ook een quiltende meneer voorbij, hij was zorgvuldig zijn stofjes aan het uitzoeken voor de sterren:


En na de beurs  gaat het leven gewoon door dus de winkel werd weer op orde gebracht en vanmorgen hadden we een gezellige bee. Gerrit kwam trots -terecht- zijn hexagonnenquilttop showen. Zij hebben er bij Elly Prins een prachtige stof bij gevonden voor de achterkant. Maar kijk ook eens even naar de achterkant van de top, die ziet er zo supernetjes uit. Wij vonden eigenlijk dat Gerrit daarvoor wel een lekkere advocaat-tompouce verdiende. Die moet hij nog maar even tegoed houden!
En ik vond nog deze foto van enkele weken geleden van Mariet. Zij heeft een prachtige omslagdoek gemaakt en ik denk dat zij er de komende dagen veel plezier van gaat hebben. Want het gaat koud worden, zeggen alle weermensen.


Dus wie weet, kunnen volgende week de schaatsen uit het vet. En voor de meesten onder ons zal dat betekenen, dat het quilt-tijd is!

Fijn weekend voor iedereen,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...