vrijdag 19 januari 2018

Een verhaaltje over Gerrit en de Handwerkbeurs

Heerlijk, er ligt een heel nieuw quiltjaar voor ons. 

Afgelopen zaterdag hadden we weer de bee van Phoebes Garden en zoals altijd was het erg gezellig en hadden de dames mooie blokken om te showen.Het blijft leuk om de verschillen te zien tussen de verschillende blokken en stofkeuzes.
En minstens zo leuk was de foto die onze trouwe quilter Gerrit ons stuurde. Hij heeft een prachtige quilt gemaakt, met een verhaaltje erbij.
De 1e keer dat Gerrit bij Desirée in de winkel kwam, wilde zij niet ingaan op een (te laag) bod voor een jellyrol. Veel later, in juni 2017, lag dezelfde rol er nog en wilde zij deze nog steeds niet verkopen.  Omdat ze inmiddels wist dat Gerrit gek is op hexagonnen kreeg hij de rol en een layercake van dezelfde serie. Maarrrrr voor niets gaat de zon op dus er waren twee voorwaarden: Gerrit moest er een quilt van maken met veel bloemen en daarnaast is de afspraak gemaakt dat de quilt eerst een poosje in de winkel komt te hangen. Er was dus snel overeenstemming bereikt, Gerrit is heel ijverig aan de slag gegaan en zie hier het resultaat:Is-ie mooi of is-ie mooi? En ik kan het niet goed zien op de foto, maar Gerrit kennende staat op het briefje linksonder aan de quilt de "boekhouding" van deze quilt, ofwel het aantal gemaakte hexagonnen.

En we zijn natuurlijk druk met de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle (15 t/m 18 februari) stand nummer 242. Het wordt een feestje, dat weten we nu al. En we hopen dat jullie dat feestje mee komen vieren! We hebben bovendien een leuke beurs-aanbieding maar om heel eerlijk te zijn is alles leuk wat er meegaat naar de beurs. Dat wordt nog moeilijk kiezen......... Een kleine sneak-peek van wat er te zien zal zijn:Een fijn weekend allemaal,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...