donderdag 21 december 2017

2017

We zijn bijna toegekomen aan het einde van het jaar en dan gaan we even zitten mijmeren over het afgelopen jaar. Er is best veel gebeurd, we zijn eigenlijk een beetje overdonderd door wat er allemaal op ons pad is gekomen - in positieve zin wel te verstaan. We begonnen het jaar nog een beetje aarzelend maar al gauw bleek, dat de mensen ons wisten te vinden. Het werd drukker en drukker in ons atelier, er kwamen steeds meer cursussen, workshops en bee's maar vooral - en dat vinden we eigenlijk het fijnst - wisten de mensen ons te vinden omdat het atelier een stukje gezelligheid uitstraalt waar altijd een kopje koffie of thee klaarstaat en waar tijd is voor een babbeltje. 

Even lekker rondneuzen, snuffelen tussen de patronen en de stofjes,  iedere keer is er wel iets nieuws te zien en we merken dat de mensen dat gezellig vinden.

Dus we zijn van plan om in 2018 op deze voet verder te gaan. We zitten uiteraard vol leuke plannen. Zo zullen we naast het quilten en patchworken ook een borduurmiddag gaan houden. Dus houd onze website goed in de gaten want daar zullen we de data tijdig op zetten.

En natuurlijk hopen we velen van jullie te ontmoeten op de Handwerkbeurs in Zwolle, waar we in Februari staan. We zijn daarvoor achter de schermen al druk aan het werk. 

Helaas waren wij niet de enigen die aan het werk dachten te zijn. Er loopt hier een viervoetig wezentje rond dat in een onbewaakt ogenblik het vrouwtje even behulpzaam wilde zijn met haar breiwerk. Het beestje heeft nog een paar lesjes nodig.........


Morgen zijn we nog geopend tot 16.00 uur dus ben je in de buurt kom dan gezellig even binnenwippen. Daarna gaan we sluiten tot donderdag 4 januari 2018. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en we willen onze klanten bedanken, want dankzij hen is Iriscreatief in 2017 een naam geworden waar je niet meer omheen kunt!

We sluiten af met een foto van het o-zo-leuke-mini-kerstgroepje van Grietje.

                                                                                                                             

Fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en creatief nieuwjaar!
Team Iriscreatief

                                      A quilt will warm your body and comfort your soul                                                                                                

1 opmerking:

  1. Gisteren weer de Phoebes bee gehad en het was weer ontzettend gezellig

    BeantwoordenVerwijderen

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...