vrijdag 8 december 2017

Phoebes Garden

Sinterklaas is weer vertrokken, wij genieten in het atelier nog even na van de cadeautjes die we kregen. Het is soms onvoorstelbaar wat mensen voor je maken, en dit tafereeltje is ook zeker niet alleen voor de Sinterklaastijd bedoeld.

Ik ben bang, nee ik weet zeker, dat dat niet voor de lekkere plak chocolade geldt. Eerlijk gezegd heb ik hiervan alleen nog de foto gezien, haha.

Afgelopen  hadden wij weer de bee voor Phoebes Garden. Ook hier is het leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen draai geeft aan deze quilt. De dames hebben genoten van de dag, die afgesloten werd met een heerlijke zuurkoolschotel. Voor de liefhebbers geef ik meteen maar het recept. Wel met een waarschuwing erbij: hij is verschrikkelijk lekker :-)
 Wat gaat erin:

zuurkool
aardappels
verse worst
rookworst
spekjes
creme fraiche
walnoten
stukjes ananas

Je maakt gewoon de zuurkoolstampot zoals je gewend bent, en op het laatst doe je het gebraden/gebakken/gekookte vlees in kleine stukjes erdoor, evenals de creme fraiche, de walnoten en de stukjes ananas.  Ik verzeker je, dat wordt smullen!

En natuurlijk komen er steeds klanten binnen die "iets" uit hun tas toveren, zoals deze prachtig geborduurde Dear-Jane-variant.

En kijk eens, het begin van een schattig gehaakt kerststalletje:
Wij hopen dat iedereen kan genieten van deze gezellige dagen voor Kerstmis,
en voor nu


Fijn weekend,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul


1 opmerking:

 1. Dat ziet er gezellig uit in Phoebes Garden.
  Misschien.....voel ik me wel geroepen daar tzt mee te beginnen.:)
  En die zuurkoolschotel is mij bekend, daar heb ik al eens eerder van gesmuld. Reuze lekker.
  Groetjes aan het hele team.
  Dag Alice

  BeantwoordenVerwijderen

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...