vrijdag 1 december 2017

From the Heart

We kregen de patronen binnen van de quilt "From the Heart". Tja, die zijn natuurlijk te leuk om zo maar in de kast te leggen. Dus....... stofjes erbij gezocht, snijmat, schaar, naaimachine in de aanslag en aangezien wij een hele snelle collega hebben, was de klus in no time geklaard. Althans, de blokken zijn af, nu nog in elkaar zetten, dubbelen en quilten. Maar dat komt allemaal goed. De patronen staan binnenkort op de website.




Nog iets leuks om te laten zien, zeker in deze tijd van het jaar: kransen. We hebben er één van kerststofjes gemaakt en één van gewone stofjes. 







Onze "snelle" collega heeft ook nog kans gezien een kerstquiltje te maken naar een patroon van Lindsey Weight (via de site van het duitse quiltersgilde) vrij te downloaden. De stofjes vind je uiteraard bij ons in de winkel.



Vanmiddag zit er een gezellig klein groepje in het atelier te werken aan Le 
Grand Quilt van Marie Suarez. Hieronder zie je weer een andere variant, ook erg mooi van batikstofjes in blauw. Het is mooi om te zien hoe iedereen zijn eigen draai weet te geven aan één en dezelfde quilt.


Voor iedereen weer een fijn weekend,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...