donderdag 14 september 2017

Herfst

Heerlijk, herfst, quiltweer! We hebben er helemaal zin in. Zoals ik al had verteld komt er een kéileuke herfstworkshop aan. Opgeven kan nog via de website www.atelieririscreatief.nl. De data waarop deze workshop wordt gehouden zijn 24 september, 8 oktober en 19 oktober. Kijk voor meer info op de website www.iriscreatief.nl.


Hé, wie kijken ons daar zo vriendelijk aan? Twee schaapjes, prachtig geborduurd volgens het "Nieuwe Borduren" door Henriëtte.
En dan hadden we natuurlijk onze eerste Bee-waarvoor-we-nog-een-naam-moeten-bedenken in het atelier. De ruimte werd goed gevuld, het was een heel gezellige ochtend, de dames hebben ijverig gewerkt en Anne-Margreth showt vol trots haar laatste kunstwerk. 


En Grietje met haar vrolijke bloemenquiltje:
Hier ben ik als een drone boven de tafel gaan hangen, gezellige boel daar beneden toch?Dan was er nog het uitje naar de collega's in Hillegersberg, de dames hebben genoten en het was bijzonder leuk om Bonny Sullivan daar te ontmoeten.Terug thuis is Gea als een speer aan het werk gegaan, ze had de smaak goed te pakken en was begonnen met het quiltje uit de Quiltmania kindereditie 2017; en tot onze verrassing kwam ze vanmorgen binnenwandelen met een affo! Mooi hè? Haar kleindochter moet nog even geduld hebben; voorlopig hangt de quilt te pronken in het atelier. Vanaf volgende week zijn er in onze webshop pakketjes te koop voor dit quiltje.Poes Kip (geen idee waarom hij zo heet) heeft een heel strategisch plekje opgezocht, van hieruit kan hij de hele tafel overzien, als hij tenminste niet in slaap is gevallen . 
We wensen iedereen alvast een fijn weekend!
Team Iriscreatief

                                      A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...