vrijdag 13 oktober 2017

De zon tegemoet

Wat gaan we een heerlijk weekend tegemoet, de weergoden zijn ons gunstig gezind! En dat levert mooie foto's op.
Desirée is heel ijverig bezig geweest met mooie nieuwe stoffen die de laatste weken zijn binnengekomen in de winkel. En zo ontstaat er een prachtige pompoenenquilt.Onze collectie reproduktiestoffen is ook flink uitgebreid de laatste tijd. De webshop wordt continue bijgewerkt met nieuwe stoffen, dus houd 'm in de gaten.

En we hebben natuurlijk ook nog onze Herfstkrans, de eerste workshops zijn achter de rug. Op donderdag 19 oktober van 19.00 - 21.30 uur zijn er nog een paar plaatsen vrij. Je kunt je aanmelden via de website. En mocht je op een andere datum willen, neem dan even contact met ons op.


We hadden de afgelopen week weer onze maandelijkse bee. Anne-Margreth showt hier een prachtige quilt-in-wording  en daarnaast zie je Klaske met een waar kunstwerkje!
Ook onze Gea is druk geweest (dat is ze trouwens achter de schermen altijd hoor). Het is tenslotte oktober, borstkankermaand. Geen leuk onderwerp maar helaas wel iets waar velen van ons op de één of andere manier mee te maken hebben. Gea heeft er een mooie hartenquilt voor gemaakt die nu bij ons aan de deur hangt te pronken. 


Nu even iets heel anders. We kregen bericht van de Stichting Dog/Curacao. Maandelijks doneren wij de opbrengsten van onze bee's aan deze Stichting en zoals je kunt zien zijn ze daar erg blij mee! Er genieten zelfs een paar honden van de gedoneerde quilt. Heel fijn dat we dit dankzij al onze klanten en bee-gangers kunnen doen. En nu op naar het weekend. Geniet er allemaal van!

Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...