vrijdag 8 september 2017

Boek

Ik denk dat ik vandaag maar een boek moet gaan schrijven, er is zoveel gebeurd de laatste tijd. Zo hadden we de bee voor Phoebe's Garden Quilt. De dames hebben flink doorgewerkt, er zijn mooie blokken gemaakt. Tussendoor moest er wel tijd gemaakt worden voor de warme appelflappen waarop Hermie trakteerde :-)

En tussen de middag was er een lekkere lunch met een paprika-tomatensoepje en een broodje met ei.We kregen bezoek van een klant uit Nijmegen, die de ene na de andere bijzondere quilt uit haar tas toverde. Deze quilt is gemaakt van o.a. heel oude tijk die zij nog bewaard had (leuk detail voor onze Enterse dames: de tijk komt uit Enter!).
Een mooi label op de achterkant maakt de quilt af.

Dezelfde dame had ook deze prachtige regenboogquilt bij zich, in het echt natuurlijk veel mooier!


Ook hier een mooie spreuk op de achterkant:


En deze mocht ook nog even meedoen met de show- and tell:

Gaan we verder met onze ijverige Enterse dames. Oh, oh wat wordt daar gewerkt in dat mooie twentse plaatsje. De keus viel deze keer op mappen en mapjes:

Op de bovenste foto showt Hermie de map waar je van alles mee kunt: blokken en patroontjes in bewaren, stofjes snijden, stofjes strijken. Daar word je toch blij van?
Het naaldenmapje eronder is gemaakt door Carla. Zó leuk om te maken/hebben/krijgen.

Ons volgende Enterse model is ook een beauty, prachtig van kleur!Ondertussen zijn we ook nog druk geweest in de winkel.
De Row by Row is een groot succes geweest, er zijn dames (en een enkele verdwaalde heer) uit het hele land naar Borne gekomen waar we natuurlijk erg blij mee zijn.

We hebben inmiddels een kleine collectie haak/breikatoen in de winkel, je vingers gaan jeuken om iets leuks te maken van die kleurtjes!

Binnenkort hebben we een héle leuke herfstworkshop dus houd het blog in de gaten. Hier alvast een voorproefje van the making of:


Iedereen een fijn weekend gewenst,
Team Iriscreatief


A quilt will warm your body and comfort your soulGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...