vrijdag 14 juli 2017

Iriscreatief Internationaal

Jawel, jullie lezen het goed. Iriscreatief gaat binnenkort internationaal met de Row by Row.
Afgelopen zaterdag hadden wij een (mannelijke!) bezoeker in de winkel, een echte Elvis-fan. Hij gaat in augustus naar Amerika voor de 40e sterfdag van Elvis. Maar wat heeft dit nu met quilten te maken? Welnu, hij heeft daar in Amerika een quiltende vriendin, Maria Augusta Mendez, en zij vroeg hem om vanuit Nederland het patroon van de Row by Row mee te nemen. Dus wie weet, zien we binnenkort een gequilte versie van ons patroon terug.


En natuurlijk willen we Helma de Jong feliciteren met haar Row by Row, zij is de eerste die een complete, afgemaakte Row by Row inleverde, knappe prestatie! Dat verdient een bloemetje, en laten die nu net bij ons in de tuin staan:

                                                                                


 Gelukkig hebben we flink wat buien gehad de laatste dagen, de bloemetjes waren er erg blij mee.
En Kip (de poes) ook, zij lag prinsheerlijk vanaf de bank alles te bekijken.


Verder hebben we de afgelopen week de winkel een beetje op de kop gezet, alsof we niks beters te doen hadden. Het was een heel spontane ingeving maar we denken dat we een verbetering hebben doorgevoerd, dusssss kom maar gauw eens kijken :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...