woensdag 5 juli 2017

1-Jarig bestaan Iriscreatief

1 juli 2017. Een dag om niet gauw te vergeten. Bescheiden als we zijn, hadden we ons voorzichtig voorbereid op deze feestelijke dag. Wisten wij veel dat er zoveel mensen naar ons toe zouden komen!
Het was allemaal een grote verrassing. Maar kom, ik kan beter wat foto's laten zien, die spreken voor zich:
 Hier was het nog rustig, maar het plezier was er al.


Liesbeth van De Breikeet zat op de eerste rang bij de ingang en reken maar dat er belangstelling was voor haar prachtige breiwerk. Mocht je van plan zijn om te leren hoe je Fair-Isle moet breien dan zou ik zeggen, meld je bij Liesbeth dan komt het allemaal goed. En ze verkoopt ook nog eens de prachtigste wol. De Breikeet in Saasveld, een naam om te onthouden.


 Arjan Vonk was de hele dag zoet met zijn prachtige oude naaimachines, een beetje olie hier, een beetje "prutsen" (sorry Arjan) daar en ze liepen allemaal weer als een tierelier. Maar alle gekheid op een stokje, ik vond het fantastisch om te zien hoe hij dat steeds voor elkaar kreeg.

Brocantewinkel Wintertijd had veel leuke spulletjes bij zich, daar kon je heerlijk even rondneuzen.


Ansjeline Faber oogstte ook veel succes met haar prachtige "Nieuwe Borduren", wat een kunstwerkjes kun je daar mee maken en als je eenmaal begint slaat je fantasie geheid op hol........... Ik heb in ieder geval mijn oude spijkerjasje opgezocht om te gaan pimpen.  

         

En dan werden we de hele dag door ook nog verwend met mooie bloemen en lieve kaartjes.


We zullen deze dag niet gauw vergeten en we bedanken iedereen die het met ons meegevierd heeft!

Nu gaan we ons voorbereiden op het najaar, er staat allerlei leuks in de planning; de eerste stoffen komen binnen en we staan te popelen om daar mee aan de slag te gaan. Binnenkort gaat het nieuwe programma online dus houd het blog en de website in de gaten.

Fijne avond,
Team Iriscreatief


A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...