donderdag 3 augustus 2017

Zomer - vakantie - zon

Hoi allemaal. Voor de meesten van ons is de zomervakantie aangebroken; voor sommigen zit het er al weer op. Wij zijn achter de (zonne-)schermen druk bezig met ons programma voor het najaar/winter en reken maar dat er leuke workshops en BOM's aankomen! We krijgen gewoon zin in het najaar eigenlijk.
Tussendoor vieren we natuurlijk ook een beetje vakantie; er is in de zomermaanden in Borne van alles te doen. Zo hadden we onlangs een gezellige indische markt: (sorry even een nekspier-oefening bij deze foto, ik krijg 'm niet gedraaid :-)).


Iedere eerste dinsdagavond van de maand ben je welkom om deel te nemen aan onze gezellige hexagonnenavond. Graag wel even van te voren opgeven via info@iriscreatief.nl.


En dan wordt het tijd om een rondje te wandelen, dit keer in het mooie Ootmarsum, waar de bloemetjes uitbundig buiten waren gezet.Deze mooie mand stond in Gietmen, zo maar spontaan een bloemstuk waar je heel vrolijk van wordt.


En als het dan toch eens een dagje regent, gaan we lekker binnen bezig met onze Phoebes Garden, een feestje om aan te werken.En tenslotte is het dan tijd om de eendjes te gaan zoeken met dit kleine nieuwsgierige aagje. We hebben ze gevonden hoor!Een fijne dag allemaal,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...