vrijdag 5 mei 2017

Weekend!

Heerlijk, het is weekend! En zoals gewoonlijk weer volgepland met plannen en plannetjes...... en het lastigste is dat ik vandaag zoveel moois heb gezien dat ik eigenlijk maar 1 ding wil en dat is: QUILTEN :-). Herkenbaar?
Denk nu niet dat onze huishoudens verslonzen, nee hoor dat proberen we allemaal ook nog netjes bij te houden maar dan, als dat achter de rug is, dan gaan we los!
De dag begon al vroeg in 't atelier, vrolijk begroet door de hondjes (ik zal ze binnenkort eens verrassen met een fotoshoot) en al gauw kwam de eerste klant met een mooi project binnenwandelen. Natuurlijk vergeten om daar een foto van te maken, dat komt binnenkort.

Wacht, zal ik eerst een rondje door het atelier maken?

Kijk, als je om het hoekje komt zie je dit leuke kastje:


Even een beetje dichterbij, dan kun je 't beter zien:
We gaan binnenkort een workshop plannen om deze leuke dozen te maken.

Een blik op de batiks, mmmmm smullen.


En verderop de mooie gevulde bakken:

Aurifil garens, ook ruim vertegenwoordigd:
En lapjes, lapjes, lapjes.........Maar ik kan je vertellen: in het echt is het allemaal nog veel leuker!

We hadden een gezellige hexagonnenbee afgelopen dinsdag, de dames zijn nu als het goed is hun huiswerk aan het maken en we zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten.

En het leuke van de bee's is, dat we weer een mooi bedrag kunnen overmaken naar de Stichting DOG. Zoals jullie wellicht weten gaan de opbrengsten van de bee naar dit goede doel.

Genoeg voor vandaag; ik stuur jullie weer naar buiten.
Voor iedereen een goed weekend!
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

3 opmerkingen:

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...