dinsdag 25 april 2017

Hoezo geen zonnetje?

Regen, hagel en zelfs natte sneeuw zien we voorbijkomen. En aangezien we daar helemaal geen zin meer in hebben, gaan we zelf het voorjaar maar binnenhalen! We doken de vrolijke-lapjes-mand in en al snel snorden onze naaimachines als tevreden poesjes. De een ging nog sneller dan de ander maar binnenkort zijn we herkenbaar aan onze voordeuren ;-)
We krijgen ook leuke foto's toegestuurd door onze bezoekers en kennelijk hebben zij ook zin in het voorjaar, kijk, nog meer bloemetjes:


En ook deze mevrouw heeft haar zomerjurkje vast uit de kast gehaald:


Nou, wij hebben ons best gedaan, nu zijn de weergoden aan de beurt!

Maar eigenlijk, eerlijk gezegd, vinden wij quiltsters een regendag niet eens zo heel erg akelig want regen = quilttijd, toch?

En voor diegenen, die op Koningsdag niet naar de rommelmarkt willen: ons atelier is geopend voor een gezellige inloopbee. Vanaf 09.30 uur ben je welkom, de koffie/thee staat klaar.

Gaat dit niet lukken? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om a.s. dinsdagavond vanaf 19.00 uur binnen te lopen voor onze hexagonnenbee. Ik weet al wat ik ga maken. Iedereen is druk aan het haken met onderzetters maar aangezien haken niet echt mijn ding is, ga ik ze gewoon van hexagonnen maken. Mijn stofjes liggen al klaar!
Fijne avond!
Team Iriscreatief


                                                   A quilt will warm your body and comfort your soul.
2 opmerkingen:

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...