vrijdag 16 maart 2018

Brrrrr

 Brrrr wat is het weer koud! Dus we beginnen ons verhaaltje vandaag maar meteen bij Hermie die haar heerlijk warme vest kwam showen. Dat heeft ze weer netjes gedaan hè? Het zit als gegoten.


En ze had ook nog eens leuke cadeautjes bij zich,  geweldig leuk toch!
De dames van de groep van Phoebe's Garden zijn ook druk geweest, het eind komt in zicht van deze quilt. Het is leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen draai eraan geeft. 
 En dan komt ineens deze prachtige quilt uit een tas, helemaal met de hand gemaakt. Mooi mooi mooi!

Of deze Dear Jane,

 En de Blessings of SpringOf Leanne's House......Je ziet, er wordt flink gewerkt in het oosten van het land. En zeker met zo'n koud weekend in het vooruitzicht gaan we ons heerlijk op onze quiltwerkjes storten.

En laten we daar nou geen gebrek aan hebben, integendeel. Zoals bijvoorbeeld deze nieuwe BOM "Best Friends Forever" van Rosalie Quinlan. Kijk op de website voor meer informatie en daar kun je je ook inschrijven voor deze BOM.


We gaan vandaag afsluiten met de prachtige quilt "Women of Courage"; Desiree is deze quilt aan het maken en het wordt echt een beauty:
Allemaal een fijn weekend gewenst,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

2 opmerkingen:

 1. Prachtige werken en werkjes allemaal. Volgens mij werkt er nog een dame van het team aan een "Dear Jane". Misschien vergis ik me, maar ik dacht al eens iets van haar gezien te hebben.:) Groet
  Alice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt het helemaal goed Alice, maar de betreffende dame is momenteel druk met andere quilts ;-)

   Verwijderen

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...