vrijdag 10 november 2017

Mooi initiatief uit Tubbergen

Vorige week kregen we bezoek uit Tubbergen. Daar is een actieve groep bezig met het maken van troostdekens. Een prachtig initiatief zoals je kunt lezen uit onderstaand krantenartikel. Natuurlijk hebben wij wat stofjes gedoneerd en we hopen dat de dames daar weer een paar mooie troostdekentjes van kunnen maken.

 Maar natuurlijk kwamen er ook dames in het atelier die prachtige werkjes meenamen. Zoals Grietje bijv., die de quilt van Marie Suarez aan het maken is. Meestal komt deze quilt in het rood voorbij, maar Grietje koos voor mooie blauwe tinten. Het wordt echt een hele leuke quilt en: het is ook een heel leuke quilt om te maken, het zijn kleine blokjes en je kunt afwisselend stitchen of patchen. Kortom, je begrijpt nu wel dat er inmiddels meerdere dames aan deze quilt begonnen zijn!

En binnenkort staat Sinterklaas op de stoep. Zoek je nog een leuk cadeautje? Kijk eens op de website, we hebben bijv. nog die fijne Quiltmania-agenda's. Fijn formaat ((12 x 14 cm.), zodat ze in praktisch iedere handtas passen. En voor een leuk prijsje.

De buitenkant is leuk en binnenin vind je heel veel inspiratie, mocht je twijfelen of je volgend jaar nog wel iets te doen weet :-)

Nu ga ik gauw weer het atelier in, want er ís me toch een mooi patroon binnengekomen. Daar moeten stofjes bij gezocht worden en daar wil ik best graag bij helpen!

Als afsluiter nog een foto van een kersthoekje in de winkel:Voor iedereen een fijn weekend,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...