vrijdag 16 juni 2017

Nog een stukje van de Patchmadammekes en natuurlijk de Quilt in Public dag morgen!

We blijven nog even in Belgie, waar de Patchmadammekes tijdens de show and tell mooie quilts uit hun tassen toverden.


Hier zie je Walter aan het werk, de enige mannelijke quilter die het aandurfde om zich bij al die dames te voegen.

Maar nu gaan we snel weer naar Borne, want de tweede Phoebe's Garden Quilt bee kwam er aan. Een feestje om aan te werken!  


Dit quilt-ontwerp is van Lesley McConnel. Voor dit BOM- project komen we 1 x in de twee maanden bij Iriscreatief en
maken we er een gezellige dag.
Er is een show and tell van het  gemaakte blok of je eigen quilt,en we sluiten de
middag af met een kopje soep en een verassingsbroodje.

Een van de dames show-and-telde nog een prachtige quilt en zoals je kunt zien worden er halsbrekende toeren uitgehaald om het mooi op de foto te krijgen.


En vanmorgen kwamen Hermie en Gerrit onverwacht de winkel binnenvallen, zogenaamd om stofjes te kopen maar de werkelijke reden kwam even later op tafel. "Quilting is sharing" wordt wel eens gezegd en dat werd nu wel weer eens bewezen. Het is een klein quiltje maar een groot geluk voor de ontvanger! Er is zelfs heel goed nagedacht over de vorm van de bloemen, kijk maar eens goed dan zie je in sommige bloemen de vorm van een iris, als mooie verwijzing naar onze naam Iriscreatief. 
Het bleef niet droog in Borne...............


 Op naar morgen, de Quilt in Public dag. We gaan er een mooie dag van maken, duimen jullie mee voor een lekker zonnetje. Iedereen is van harte welkom, we hebben bovendien nog een leuke aanbieding voor deze dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...