donderdag 13 april 2017

Het was dit jaar al vroeg Pasen bij Quiltatelier Iriscreatief. We hadden een heel gezellige workshop met een groep enthousiaste dames; de foto's spreken voor zich:Zo leeg en opgeruimd de tafel er 's morgens nog uitzag, aan het eind van de dag gaf het een ander beeld, iedereen had flink zijn (haar) best gedaan en sommigen werden zo enthousiast dat er voor het hele gezin placemats van gemaakt werden. Leuk idee!

Nog meer leuk nieuws: de veiling van de quilt voor de Stichting DOG, waarover we in ons vorige blogje schreven, staat nu op 275 euro. Er kan nog steeds geboden worden......

En natuurlijk zitten we hier niet stil. Onze hoofden bedenken leuke projecten en onze handen proberen dat allemaal te realiseren. En als er dan ook nog nieuwe boeken binnenkomen gaan we aan het werk:

De blokjes worden gestempeld, dat is ideaal!

WORKSHOP HEXAGONNEN
En nu het goede nieuws voor de vakantiegangers en -gangsters in Borne en omgeving. Op woensdagmorgen is er altijd een gezellige markt in het centrum en wij gaan er gewoon een gezellige woensdag van maken. In de middag kun je bij ons vanaf 13.30 tot 16.00 uur een workshop hexagonnen volgen, wij leren je dan hoe je bijv. een leuke onderzetter kunt maken. Een heerlijk werkje voor op de camping! De kosten voor zo'n middagworkshop zijn 12,50 euro p.p. incl. koffie/thee en materiaal voor een onderzetter.
Er komt een mand met stofjes op tafel te staan waar je naar hartelust uit kunt kiezen. De data voor deze workshops zijn: 19 april, 3 mei, 24 mei. Je kunt je opgeven via de mail: info@iriscreatief.nl.

WORKSHOP HUISJE, BOOMPJE, BEESTJE
Op woensdagmiddag 17 mei is er van 13.30 tot 16.30 uur een workshop voor deze leuke quilt van Atelier Hartendief. We maken deze ochtend een begin met het eerste blok van deze quilt. Je krijgt het patroon voor de gehele quilt, stof voor het eerste blok en natuurlijk koffie/thee met iets lekkers. De kosten voor deze middag zijn 37,50. In de winkel houden we stofpakketjes beschikbaar om de hele quilt te maken. Opgeven kan via de mail, info@iriscreatief.nl.
Nu is er wel weer genoeg gekletst voor vandaag, we gaan aan het werk!

Fijne dag!

Team Iriscreatief


A quilt will warm your body and comfort your soul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...