vrijdag 17 november 2017

It's beginning to look a lot like Christmas

En ondertussen wordt er gewerkt en gewerkt in het atelier............


Gea is druk bezig met een patroon van Lisa Cox  (aspoonfulofsugardesigns.com) Onderzetter, mug rug, hoe je het ook noemt, het ziet er erg leuk uit. Ik hoop dat ze de smaak goed te pakken heeft en er een héle stapel van gaat maken :-)

Dit alles gebeurt onder het toeziend oog van deze twee engelen die ter verhoging van de kerststemming in het atelier hangen:



 En niet te vergeten deze twee leukerds


 Onze kerstquilt is ook af en warempel, daar vonden wij ook nog een plekje voor.




Weet je wat, kom gewoon een keer kijken in de winkel, het is supergezellig!


 De meesten van jullie zullen het boek Quiltdroedels van Nel Vos al voorbij hebben zien komen. Wij hebben ook een exemplaar ontvangen, het ziet er erg leuk en verzorgd uit. Complimenten voor Nel! Het boek is te bestellen bij Nel Vos (via de FB-pagina van Nel Vos met de twee vosjes).


En last but not least: er zijn verschillende mensen bezig met de quilt "Le grand Quilt" van Marie Suarez. De één maakt hem in rood, de ander in blauw maar nu hebben we iemand op bezoek die hem met batikstoffen maakt, ook heel verrassend!



Tot slot wil ik nog even melden dat de nieuwe Quiltmania binnen is. En hebben jullie ons stukje gelezen op de site van het Quiltersgilde https://www.quiltersgilde.nl/iriscreatief-in-borne/

Voor iedereen een fijn weekend,
Team Iriscreatief

A quilt will warm your body and comfort your soul

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Na een warme zomer hebben we bij Iriscreatief het quiltseizoen weer geopend. We zijn feestelijk dit seizoen  ingegaan met het vieren v...